Ανακοινώνεται, ότι με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, το Σάββατο 06.05.2022 θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του δημοτικού διαμερίσματος Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδος λόγω της διεξαγωγής του αγώνα «ΧΡΩΜΑ RUN».

Ειδικότερα, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην περιοχή του τ.δ. Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδος και συγκεκριμένα στην διαδρομή από Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου – οδός Μάχης Κρήτης – Ελ. Βενιζέλου έως τον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος – Σάββα Πέππα (έως τον σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων στην πλ. Δασκαλογιάννη) – Πατριάρχου Γρηγορίου - Ελ. Βενιζέλου–Μάχης Κρήτης και τερματισμός στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου κατά τις ώρες 16:00 έως 19:30, το Σάββατο 06/05/2023. 

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παράπλευρων οδών, στις οποίες επίσης θα εφαρμοσθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.