Οι Μπακς μπορεί να ηττήθηκαν από τους Χοκς στο Μιλγουόκι, όμως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «πάγωσε» όλο τον κόσμο με τον ανατριχιαστικό τραυματισμό που είχε στον αστράγαλο του.

Συγκεκριμένα, ο Greek Freak ακολούθησε τον ΜαρΤζόν Μπότσαμπ στον αιφνιδιασμό, πάτησε στο πόδι του Τζέιλεν Τζόνσον των Ατλάντα Χοκς, γύρισε τον αστράγαλό του και έπεσε άσχημα στο παρκέ, με τις εικόνες από το γήπεδο μετά την πτώση του Έλληνα σούπερ σταρ να είναι συγκλονιστικές.

Ο αριστερός αστράγαλός του γύρισε πολύ άσχημα, με αποτέλεσμα όλοι να αναρωτιούνται τι δυνάμεις βρήκε για να μείνει στο παιχνίδι, αφού λίγα λεπτά νωρίτερα είχε «παγώσει» το γήπεδο, με τον Χόλιντεϊ να είναι στον πάγκο και να τραβάει τα μαλλιά του.

Παρότι ο Γιάννης συνέχισε και σκόραρε και απίθανο καλάθι, η κατάσταση του θα εκτιμηθεί μέσα στη μέρα, με το ιατρικό τιμ των Μπακς να έχει τις ανησυχίες του για τον τρόπο που γύρισε το πόδι του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αντετοκούνμπο είναι πολύ πιθανό να χάσει τουλάχιστον το επόμενο ματς, με τους Καβαλίερς στο Μιλγουόκι τα ξημερώματα της Πέμπτης.in.gr