«Βόμβα» κοροναϊού στον Παναθηναϊκό μια μέρα πριν το ντέρμπι του Φαλήρου με τον Ολυμπιακό!

Ο κοροναϊός «χτύπησε» το πράσινο στρατόπεδο, με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μετράει δεκάδες κρούσματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός μετράει από χθες το βράδυ επιβεβαιωμένα 14 θετικά τεστ ποδοσφαιριστών και 10 μελών του staff.

Η κατάσταση στο τριφύλλι είναι εξαιρετικά δύσκολη, έχει σημάνει συναγερμός και για αυτό τον λόγο, υπήρξε αίτημα του Παναθηναϊκού για αναβολή των δυο τελευταίων αγωνιστικών του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Stoiximan Super League: 

«Ανακοινώνεται ότι αύριο Κυριακή, 7 Μαΐου 2023, στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Αναβολή αγώνων ή/και αγωνιστικών ημερών και τυχόν επανορισμός αυτών, αναφορικά με την 9η και 10η αγωνιστική των Stoiximan Super League Playoffs τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, σε συνέχεια του από 5/5/2023 έγγραφου αιτήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

2/ Διάφορα».

Αναλυτικά και η επιστολή του Παναθηναϊκού: 

«1. ΠΡΟΣ SUPER LEAGUE

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Δια της παρούσης αιτούμεθα όπως συγκαλέσετε άμεσα Δ.Σ. του Συνεταιρισμού με την διαδικασία του κατεπείγοντος προκειμένου να ληφθεί απόφαση για την αναβολή του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 07.05.2023 στις 20:00, λόγω ανωτέρας βίας, σύμφωνα με την παρ. 5 και 6 του Άρθρου 11 του Κ.Α.Π., καθώς σήμερα έχουν ήδη βρεθεί θετικοί στον Covid-19 14 ποδοσφαιριστές μας και 10 λοιπά μέλη της ομάδας μας(μέλη προπονητικού επιτελείου, φυσιοθεραπευτές κλπ.). Σημειωτέον ο ως άνω αριθμός των θετικών κρουσμάτων στον ιό Covid-19 εντός της ομάδας αυξάνεται συνεχώς.

Με εκτίμηση,

Για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Λεωνίδας Μπουτσικάρης»

 ΙΝ