Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός στον Καθηγητή Γιώργο Κοντάκη, με αφορμή την επανεκλογή του στη θέση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής του Δημάρχου Ηρακλείου προς τον επανεκλεγέντα Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης:

 

Αξιότιμε κύριε Πρύτανη,

 

Σας συγχαίρω θερμά για την επανεκλογή σας στη θέση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης, που αποδεικνύει ότι το έργο σας όλο το προηγούμενο διάστημα, καθώς και οι ικανότητές σας, αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται από την Πανεπιστημιακή κοινότητα.

Με το ήθος, την μεθοδικότητα και τη διάθεση προσφοράς που σας διακρίνει, είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσετε την πορεία ενίσχυσης του κύρους και των προοπτικών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Άλλωστε, το προτεινόμενο σχέδιο ανάπτυξης 2024 – 2028 που παρουσιάσατε, ένας καλά δομημένος σχεδιασμός που χαρακτηρίζεται από τόλμη, σοβαρότητα και σαφήνεια, δίνει το στίγμα για την επόμενη μέρα. 

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχετε υγεία και δύναμη για να συνεχίσετε το σημαντικό έργο σας. Να οδηγήσετε το Πανεπιστήμιο Κρήτης ακόμα ψηλότερα, με γνώμονα τις αρχές και τις αξίες που μας εμπνέουν και μας οδηγούν. 

Ο Δήμος Ηρακλείου, αλλά και εγώ προσωπικά, παραμένουμε στο πλευρό του Πανεπιστημίου Κρήτης. Πρόθυμοι και έτοιμοι να συμβάλλουμε στην ευόδωση των προσπαθειών σας με κάθε τρόπο.