Ο Σαντιάγκο Μοσκέρα πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και πλέον εντάσσεται στο ποδοσφαιρικό δυναμικό του ΟΦΗ με συμβόλαιο διάρκειας έως τις 30 Ιουνίου 2024. 

Ο 27χρονος Κολομβιανός ποδοσφαιριστής μέχρι τώρα έχει παίξει στην πατρίδα του (Μιλιονάριος), το Μεξικό (Πατσούκα) και το MLS στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (Ντάλας). Την σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 33 εμφανίσεις με την Ντεπορτίβο Κάλι, της πατρίδας του, ως δανεικός από την, Μεξικάνικη, Πατσούκα, έχοντας απολογισμό τέσσερα γκολ και μια ασίστ.

Στη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Harold Santiago Mosquera, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους. Ο 27χρονος ακραίος επιθετικός γεννήθηκε στην πόλη Buenaventura της Κολομβίας στις 7 Φεβρουαρίου 1995, κάνοντας τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Millonarios FC.

Τον Φεβρουάριο του 2018 αποκτήθηκε από την FC Dallas, μετρώντας 70 συμμετοχές και 13 γκολ στο πρωτάθλημα MLS, ενώ τον Ιανουάριο του 2021 μετακόμισε στο Μεξικό για λογαριασμό της CF Pachuca (21 συμμετοχές).

Έναν χρόνο αργότερα εντάχθηκε στο ρόστερ της Deportivo Cali, τα χρώματα της οποίας φόρεσε σε 34 αναμετρήσεις, πετυχαίνοντας 4 γκολ, με συμμετοχές φέτος τόσο στο Libertadores όσο στο Sudamericana.

Harold, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ!».